Home > Actueel

Actueel

 

Wilt u het laatste nieuws over het voicemailboard via mail ontvangen? Abonneer u dan via ons weblog onder 'Abonneren via e-mail'.

 

RSS Source   voicemailboard
 • Verhuizing server 18 maart


  15 maart 2011


  Naschrift 19 maart: Voor zover wij kunnen beoordelen, is deze verhuizing voor het voicemailboard zonder problemen verlopen. 


  De host van het voicemailboard/vociz gaat al zijn activiteiten verhuizen van een datacenter in Amsterdam naar de eigen private suite in een nieuw datacenter van Nedzone te Steenbergen.

  De verhuizing start vrijdagavond 18 maart 2011 om omstreeks 20.00 uur de laatste servers zullen terug online zijn op zaterdagmorgen 19 maart 2011 omstreeks 06.00 uur. Men tracht de downtime zo kort mogelijk te houden. De eerste servers zullen dan ook zaterdagochtend 19 maart 2011 om ongeveer 00.30 uur reeds terug online zijn op de nieuwe locatie.  Men heeft ons verzekerd dat alle diensten na de verhuizing technisch ongewijzigd blijven. Ook zullen er geen wijzigingen in de IP-adressen zijn. Men realiseert zich dat dat de onderbreking in hun dienstverlening tijdens de verhuizing wellicht niet uitkomt, maar men zegt toe dat men al het mogelijke zal doen om de (noodzakelijke) downtime tot een minimum te beperken en de verhuizing zo geruisloos mogelijk uit te voeren. Er is bewust voor gekozen (routering, overlast, etc.) om de verhuizing in één nacht uit te voeren en niet gefaseerd. Hiervoor is een groot aantal professionals ingehuurd zoals technisch personeel, speciale server-(rol)containers en speciaal transport, afgestemd op dergelijke grote IT-operaties.


  Voicemailboard.nl hoopt dat de de overlast voor onze klanten zoveel mogelijk beperkt zal blijven.


  Om u op de hoogte te houden van de verhuizing is er een speciaal Twitter-account geopend. Dit account kunt u bereiken op http://twitter.com/MigrationISE

  Deutsch

  Der Host von Voicemailboard/Vociz wird seine Server in einem neuen Datacenter unterbringen und zwar am Freitag, den 18. März. ab 20.00 Uhr. Bis Samstagmorgen 19. März 06.00 Uhr koennte das Vociemailboard nicht erreichbar sein. Wir bitten Sie um Ihr Verständnis.

  Mehr Information dazu auf Twitter: http://twitter.com/MigrationISE

  English

  The host of Voicemailboard/Vociz will move its servers to another datacenter. This will happen on friday March 18th from 08.00 PM until saturday March 19th 06.00 AM. Voicemailboard/Vociz will be not accessible during that time. We apologize for this inconvenience.

  More information on their special Twitter-account: http://twitter.com/MigrationISE