Willem Lodewijk Gymnasium Duits, Groningen (NL)Home: WLG Klasse 3 Allgemein
[ Admin opties ] [ Terug naar forum ]
Terug naar forum
Berichtenopties
Naam Default naam voor elk bericht op het forum.
E-mail Default e-mailadres voor elk bericht op het forum.
Verberg e-mail Toon
Verberg
Controleert of uw mailadres wel of niet wordt getoond aan andere gebruikers. Verberg uw mailadres als u gebruik wilt maken van de antwoordmogelijkheid per mail zonder uw mailadres bekend te maken. Niet van toepassing als u geen mailadres opgeeft.
Post Update Update
Niet vernieuwen
Legt iedere keer dat u een bericht plaatst vast, of wel of niet uw cookie wilt vernieuwen. Als deze optie op vernieuwen staat, zal bij ieder bericht dat u plaatst de naam van de auteur, het mailadres, de link, de linknaam en de afbeeldingsvelden in uw cookie worden vernieuwd.
Bekijk opties
Toon nieuwe berichten
sinds laatste bezoek
Toon
Verberg
Verbergt of toont een markering voor nieuwe berichten in de lijst van de threads.
Tijdszone Voer een getal (geen breuken, of getallen met komma) om de tijd in uren aan te geven op het voicemailboard. De actuele server-tijd is 15:26. Bijvoorbeeld: als u -1 heeft ingevoerd zal de getoonde tijd een uur eerder zijn dan de servertijd.
Index presentatie De presentatie van de index die uw voorkeur heeft.
Presentatie van de berichten Presentatie van de berichten afzonderlijk. U kunt hier kiezen tussen n bericht op het scherm of alle berichten van de thread op het scherm.
Sortering van de threads Bepaalt de volgorde van de threads. Startdatum is de gebruikelijke modus, met de nieuwste thread bovenaan. Laatste bericht wil zeggen dat, als een antwoord is gegeven op een thread, deze thread bovenaan in de index verschijnt.
Terug naar forum


©2020 Web in de Klas  | help  | FAQ  |  |  |